100-års fest i lördags

Var på en fantastisk 2*50-årsfest i lördags. Evigheter sedan jag hade så trevligt, trots att jag inte kände så många eller kanske just därför (nä, så är det såklart inte!).

Kul tävling om 50-åringarna och jag kunde inget men vi var i lag med andra som kunde absolut mer. Sen en musiktävling – där kunde jag inte heller bidra, men jag hade kul ändå!

Vi sjöng en kanonbra låt, eller texten var bra, sången misslyckades lite (nä, jag var bara kör som tur var!). Värden höll ett underbart tal till sin fru, kärlek och uppskattning är underbart vackert! Och en underbar scen om hur deras liv kan te sig om 15 år spelade ett annat par upp, det var helt fantastiskt!

Efter fantastiskt god mat och gott att dricka blev det dans, och jag dansade och dansade! De vi skulle lifta med hem åkte, vår andra skjuts åkte också hem så kvar var jag, maken och en massa människor jag inte kände (förutom värdparet)! Så jag fortsatte dansa, och dansa!

Lördagen blev till söndag och när klockan var 02.30 hade jag över 10 000 steg på min stegräknare! Då var det dags att åka hem, tack och lov för att det finns taxi!

Längesen jag dansade så mycket och att jag hade så kul och klarade av det med en massa nya människor, det är fantastiskt, nästan så att jag tror att gamla jag är tillbaka om så än bara för en kväll!

Min undran är bara: Varför dansar folk inte längre på fester? Varför ska man alltid bara sitta och prata och prata? Att dansa frigör en massa och du får motion och skratta en massa! Fram för fler fester med dans och bra musik!

This entry was posted in Fritid and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *