Älskar sommar, promenader och massage

Det är så underbart, solen skiner, det är varmt och ljust långt in på kvällarna, det är ljust på mornarna och man slipper frysa! Undrar hur det kom sig att jag blev till och föddes i det här landet, tror att USA, Florida eller kanske Australien hade passat mig betydligt bättre!

Vi har det hyfsat lugnt på jobbet och det innebär att vi vissa dagar fått gå hem lite tidigare. I går slutade jag 1630 men hade massagetid klockan 18, perfekt tid för lite träning: Jag tog helt sonika en promenad en bit istället för att ta tunnelbanan! Gick hela vägen till Medborgarplatsen, det var längesen och det är en bra bit men oj så skönt det var! Insåg dock att Götgatsbacken är fruktansvärt elak när man gått några km och det är varmt ute, satan i gatan vad jobbig den var!Gårdagens promenad:

20130716-221124.jpg

Kom till min kines efter att jag suttit på en alkisbänk på Gullmarsplan och njutit av solen och vilat mig lite. Han gjorde som han brukar, rycker, trycker, pressar, klämmer, masserar och sen går han lite på mig! Min vänstervad uppskattade inte hans fötter och tyngd, gjorde så ont att jag fick be honom ta det försiktigt. Men ryggen mår bra idag, jag tror att baksida lår, rumpa och egentligen vaderna också behöver det! På fredag har jag tid hos min andra kines, Juli, hon är lite snällare än doktorn.

Idag fick jag sluta redan klockan 1500, min första snabbuss hem går 1545 och solen sken så en promenad mot Gullmarsplan var ju perfekt! Det var varmare idag och betydligt mycket fler turister i vägen i Gamla Stan så jag tog en annan väg genom Old Town och vid Slussen hade jag fått nog, det var lite för varmt med jeans!

Känns så skönt när man kan gå hem tidigare och har möjlighet att klara av lite motion, känns dumt att inte utnyttja tiden! Dagens promenad:

20130716-221011.jpg

Nu sova, har jag tur får jag sluta 1530 imorgon, kanske blir det en promenad då också, beroende på väder och humör! Det får ju inte bli ett måste, det måste vara skönt också!

This entry was posted in Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *