Äntligen är han hemma

Än så länge ingen promenad, har helt enkelt inte orkat. Dammsög och städade hela badrummet igår kväll, Lillen städade ena skafferiet, så skönt att få det rent!

Så kom onsdagen och gubben kom hem, känns toppen! Jag har dock jobbat hela dagen, men skönt med sällskap!

Fick ont i såret idag igen så på eftermiddagen var jag tvungen att ta morfintabletter igen, så djävla irriterande! Idag kände jag av tabletterna sjukt mycket, oklart varför men jag blev alldeles snurrig… Men jag hade ätit dåligt till lunch så det och darrigheten gick över när jag hade ätit.

Fick två BHar från Victorias Secret, jag hade bett om det så maken behövde bara välja färg. Fick också ett aktivitetsarmband, riktigt skönt faktiskt. Verkar bara vara med amerikanska mått, men steg är steg och timme är timme, hur många fötter spelar ju faktiskt ingen större roll 🙂 Ska bli kul att se om jag lyckas få på sömnmätningen, fick igång den mitt på dagen av misstag så appen sa att jag hade 11 timmar dålig sömn, då hade jag haft armbandet igång i några timmar.

Imorgon hemmajobb, har verkligen sjukt mycket att göra! Borde kanske jobba nu för att ha mindre att göra imorgon… Sen optikern med lillbonus så hoppas vi att vi kan få till ett par snygga brillor som hon ser  bra ut i (ha ha ha älskar den ordvitsen).

Nä, sova lite, skönt att ha en snarkande make bredvid sig igen. <3

This entry was posted in Träning, mat och hälsa and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *