Bahamas – började som en mardröm

Vi tog oss över vattnet till Bahamas utan några större problem, kul att de måste räkna in hur många som kan sitta på första raderna, vi fick under protest sitta tillsammans, egentligen fick bara 6 personer sitta på de 12 platserna på rad 1-6!

Liiiitet flygplan

2 personer per sida i det lilla planet

Lyckades fylla i inresekorten och tog oss igenom imigration utan problem. Hittade en taxi och var helnöjd tills vi började åka! Det stank bensin, inga stötdämpare och allmänt risig kärra!

Kom fram till hotellet på ren tur och skulle checka in, fick ett rum som stank mögel och hade svarta prickar i badrumstaket, så kan vi inte bo! Ner och be om att få ett nytt rum, det var bättre (men luktade fortfarande!) så vi tog det. Saknades sängkläder till bäddsoffan, två timmar efter vi sagt till hade de fortfarande inte kommit med några!

Jag hade somnat till, vaknade och blev rosenrasande! Rusade ner till lobbyn i regnet och frågade var våra sängkläder var, efter säkert en kvart kom de med lakan men varken filt eller kuddar, då brann jag av och bara tur att jag inte slog sönder något!

Efter några timmars dålig sömn så mailade jag vår RCI-representant och bad om hjälp. Gick ner och åt frukost som var helt OK (men dyr) så ner till lobbyn och be om nytt rum igen. De tyckte nog vi var gnälliga men det sket vi i, mögel är inte OK! Fick titta på ett nytt rum, inte heller det fick godkänt! Blev skickade till RCI- kontoret och fick träffa en fantastisk kvinna! Hon frågade om 2 rum istället för en stor lägenhet funkade, vilket var självklart! Blev visade till två rum med utsikt över havet, det luktade fräscht och till och med möblerna var bättre!

Duvor är det gott om här, törstiga på vattnet från ACn

Kan ju vakna till sämre utsikt från sängen!

Så efter ett dygn i helvetet så blev det riktigt bra. Hon sa även till att det gick gratisbuss till mataffären klockan 12 och om vi behövde hjälp att flytta våra väskor så kunde en av grabbarna hjälpa till, så det bad jag om!

På en kvart hade vi flyttat in i våra nya rum och väntade på bussen till affären. Allt var dyrt, men skönt att kunna äta lite hemma, i alla fall frukost!

Lastade ur matvarorna och fixade lunch innan ner till vår privata strand. Poolhanddukarna var slut, men i den här hettan gör det inget.

Fantastisk strand, men inte när det är ebb, massa elaka stenar och gropar!

 

 

 

 

 

 

Underbart att bara dö i solstolen och bada i havet, så tacksam att vi reser med RCI! En kvinna som reste med sina barn hade också problem med mögel, men byta till ny lägenhet full med kackerlackor!

Nu är vi nöjda och dag 2 har varit helt fantastiskt skön utan några evenemang hittills… En strandpromenad imorse innan solstolshäng blev det. Väldigt annorlunda strand längre bort och Mats och Mathias hittade Conch som nu ligger och vädras på balkongen!

Morgonpromenaden visade att vår strand är jättefin. Spännande vad naturen hittar på!

Conch

Fina Conch hittade grabbarna på stranden!

Nu iväg till BonFire, kom en kille till stranden som skulle elda upp hela stranden ikväll med en massa god grillad mat! Känns som ett måste helt enkelt!

This entry was posted in Familjen, Fritid and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *