Bättre och bättre

Fingret är så mycket bättre, har plåster på för att skydda mot bakterier men duschade utan ballong imorse utan smärta, så här såg det ut häromdagen!

image

Igår var bussen sen så istället för att vara 20 minuter för tidig så blev jag 2 minuter sen! Vid lunch bad chefen mig om ett snabbmöte efter jag ätit, alltid lite läskigt även fast jag vet att jag inte gjort något “fel”!

Fick mitt gick förlängt med 4 månader, hon ville ge mig en fast anställning men det finns inte utrymme just nu. Konstigt nog är jag inte orolig, det kommer lösa sig på något sätt innan sista april. Får lite mer i lön från nästa period också, är inte med i ordinarie lönerevision. Så glad i mitt jobb och roligt med uppskattning och uppskattning i lönekuvertet värmer också!

Såg Skuggtimmen på förhandsvisning på ett företagsevent, helt klart sevärd, jag var vaken hela filmen!

Framme vid jobbet snart, CYA

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *