Black Friday kom och gick

Så blev det Black Friday för en vecka sen, på löningsdagen, kan ju inte bli mer perfekt! Och samma månad som vi betalat en massa för resorna vi ska göra, men vad tusan, vad ska man ha sparade pengar till om inte för att unna sig!

Jag brukar inte shoppa på Black Friday, men i år hade jag saker jag faktiskt behövde och som jag funderat på ett bra tag. Torsdag natt låg jag och chattade med min fantastiska vän som numera bor på Island, och vips så släppte NetonNet sina BlackFriday-priser och där var den, surfplattan jag redan bestämt mig för att jag skulle ha! Dubbelkoll mot maken, och det var rätt och den var 400:- billigare än när han köpte den! Kollade öppettiderna på NetOnNet här och de öppnade klockan 7, vem behöver sova när det är Black Friday!

Upp klockan 06:50, fixa kaffe och hälla i termosmugg och till NetOnNet. Var där 07:10 och det var typ folktomt! Dåligt med reklam innan om öppettiderna och de gjorde som de bör: släppte inga priser innan faktiska Black Friday! Två surfplattor fanns det, precis så många jag skulle ha (en till kompis på Island), greppade de ganska omgående och medan jag tittar på skal så kommer en man som nog också hade velat ha men han blev utan! Man får vara morgonpigg om man vill shoppa billigt! Helt otroligt så var det nästan folktomt, helt fantastiskt underbart att strosa omkring och inte köpa mer än jag skulle ha ändå!

Lenovo Tab 4 10 istället för äppelskruttet jag har nu!

Lenovo Tab 4 10, äntligen kan äppelskruttet kastas ut!

Senare blev det mer shopping, självklart inte ute bland alla andra utan på nätet  🙂 Hittade en Philip Lumea IPL med 1000:- rabatt, tyvärr låg jag i badet när jag hittade den och när jag badat klart gick den inte att beställa 🙁 Hittade en med 500:- rabatt så den köpte jag! Nu har jag testat den, inga reaktioner på huden så nu är det bara att köra på! Hej du hårfria kropp!

Avskyr hår på fel ställen!

Nu djävlar ska håren bort!

Hade lite tråkigt på kvällen och kom på att Bambustrumpor är sjukt sköna och ganska dyra… Hittade till Frank Dandy, halva priset! Jag var i himmelriket och beställde ett gäng strumpor till både mig, maken och sonen! Alla i olika färger för att kunna skilja på makens och sonens! Har du inte testat Bambustrumpor så har du missat något, de är såååå sköna! Finns även trosor/kalsonger och mer i bambu!

Bambustrumpor - värda varenda krona!

Bambustrumpor var det halva priset på – bästa strumporna jag testat!

Så ja, jag shoppade på Black Friday, men faktiskt inget som jag inte redan hade bestämt mig för att jag skulle ha förutom strumporna som ändå var ett kap! Och där det gick shoppade jag genom Refunder, då får man lite pengar tillbaka också, sååååå nice! Klickar du på länken så får du 50 kronor när du aktiverat ett konto och shoppat för 100 kr!

Nu ut och kolla hur det går för gubben med köket, köksskivorna har ju kommit och just nu pågår utsågning för spishällen… Väldigt spännande!

Tjingeling

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *