Blodprov och träning

Var i Malmö hela dagen igår, eller inte riktigt hela dagen… Först blev flygtiden ändrad från 07.00 till 07.40, sjuka bilköer gjorde att jag missade flyget, blev erbjuden 08.50 och tog det. Hittade min vän och gyminstruktör i säkerhetskontrollen, hon skulle flyga 08.15 till Malmö, kändes orättvist så jag frågade inne vid gaten om jag kunde få byta plan och det var inga problem.

Så vid 10-tiden kom jag till kontoret, min fantastiska kollega hämtade mig vid flyget! Satt i möten hela dagen med Kundservice, otroligt givande och trevligt, känns bra men trist att vi inte jobbar på samma ort. Dags att flyga hem, somnade i taxin till flygplatsen, det regnade så huvudet sa ifrån också.

Utsikten från kontoret måste jag ju visa!

imageTorsdag morgon var det dags för grabben att ta blodprov, väldigt spännande. Förutom att vi fick vänta extra länge för att få en stol som var fällbar så släppte han inte ifrån sig tillräckligt med blod! Bara att komma tillbaka vid ett annat tillfälle.

klickan blev mycket så jag jobbade hemma, funkar ju lika bra det. Körde två YouTube träningar på lunchen och sen blev det omelett med morötter till lunch!

Fixade lax till middag innan en timme cirkelträning, såååå kul och jobbigt!

Imorse dags att ta nya blodprover, världskrig då han inte ville… Jag vann och idag gick det bättre, alla rör är fyllda och pojken fick frukost i bilen på väg till skolan. Äntligen sista skoldagen innan höstlovet!

 

This entry was posted in Familjen, Per, Träning, mat och hälsa and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *