Bra dag och bättre kväll

Dagen var lugn så idag blev det städning av sånt som ska göras löpande men som jag inte har någon rutin för. Självklart hade vi att göra med vårt dagliga, men det känns skönt att hinna med annat också.

Kom hem och gubben och 17-åringen skulle iväg och hämta en vibratorplatta, hon hade hittat en för 300:- på Blocket som hon ville köpa.

Messade lite med mellan, hon tyckte att pappan skulle svara på SMS, förklarade att han var iväg med syrran och att man inte får SMSa när man kör bil. Förkortade vibratorplattan till vibrator och stackarn trodde vi hade spårat ur totalt! Hon ville inte veta att syrra köpte en vibrator, och varför var pappa med?!?! Förklarade efter en stund att det var en vibratorplatta, en träningsmaskin och då skrattade hon! Så enkelt det är att få sig ett gott skratt!

Spelade lite Kalaha med sonen, jag gillar sällskapsspel och han gör det ibland. Nu var Minecraftservern han skulle spela på nere så det blev två matcher, första vann jag och den andra vann han. Jag ger mig aldrig utan spelar på lika villkor, sen kan jag tipsa lite förnyat är ju trots allt äldre, men snart behöver han inte det heller.

Nu är klockan alldeles för mycket, imorgon slutar jag klockan 1400 om inget oplanerat inträffar! Då hoppas jag att mina killar kommer in till stan och möter mig så att vi fångar dagen och njuter! Hoppas på bra väder och ett besök på Skansen!
Det verkar som att vädret är på min sida! Klart.se, yr.no och SMHI är överens förutom att norrbaggarna inte har koll på att det är torsdag idag! Har de en annan tidzon?!

20130725-234517.jpg

20130725-234525.jpg

20130725-234535.jpg

This entry was posted in Familjen, Fritid, Per and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *