Color Run

Så var dagen här, dags för Color Run i Stockholm!

uppe jättetidigt för att få ordning på sakerna, hinna äta och åka in så at vi var i stan till 930. Köpte solglasögon till mig och yngsta bonus, hon ville ha snygga strumpor också så det fick hon förstås! Mötte upp min goda väns två syrror (vi brukar vara på musikaler och lopp tillsammans), polarn är kvar i Spanien och njuter av solen! Fick våra tröjor, tatuering och färgpåse. På med tröjan över befintlig tisha då det blåste kallt som tusan! Vi lyckades även få på tatueringarna på kinderna.

Förebild

Förebild

Loppet skulle börja klockan 11 så vi ställde oss i startfållan vid halv… 20 i gick de ut i högtalaren att då det var så många som inte fått ut sina startkit så skjuter de på starten till 11.30! Men vi stod kvar och hamnade nästan längst fram.

Färgpulvret skulle man spara, men det funkar inte riktigt när man står och bara väntar… Barnen som var med rullade sig tillslut på marken för att få färg från alla färger på sig, vi hade bara gula och gröna påsar.

Färgglada barn innan start

Färgglada barn innan start

Sen blev det äntligen dags, iväg och vi småjoggade alla i vårt sällskap (totalt var vi nog 12 personer), efter en stund valde jag och Paula att promenera. Men det blev många och långa joggingpass under de 5 km vi tog oss igenom. Först blev det gul färg, fylldes på med grönt innan rosa. Sist ut var blått, då trodde vi att vi var i mål… Absolut inte, vi skulle runt hela området, upp för trappa och ner bakom! Men vi gjorde det! 12.05 köade vi till bajamajan så jag är skeptisk till om det verkligen var 5 km… Men kul var det trots att vi fick en hel del iskallt regn på oss!

Efteråt var jag så här snygg!

Efteråt var jag så här snygg!

Totalt var det ca 10000 personer som sprang/joggade/promenerade i sol, regn och färg. En riktig färgfest! Hittade maken efter ett tag när vi kommit i mål, då var jag iskall så vi smet iväg till Daisys och svullade burgare och tunnbrödsrulle.

blev lite grillat på kvällen och underbara sonen gjorde en äppelkaka. Men oj, ingen vaniljvisp!?!? Så vi gjorde en egen med vaniljpulver, ägg, potatismjöl och mjölk, så enkelt och det blev en perfekt efterrätt!

Somnade som en död före och under ESC2015, men jag hade sällis av mina grabbar i sängen och då sover jag som bäst.

Nu har lillen gått och lagt sig, yngsta bonus åkt till sitt andra hem, äldsta bonus är ute och kör bil medan gubben ligger här och sover. Jag väntar på resultatet om vem som vinner, hoppas Sverige vinner för Måns har både en bra låt och en bra show.

 

This entry was posted in Familjen, Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *