Dag tre besöktes Coca-Cola beach

Dag tre var till för att boka utflykter och hänga på Coca Cola beach, en sandstrand som enligt min chef ska vara den bästa i Thailand eller i alla fall i Mae Phim där vi bor.

Maken har bränt magen ordentligt och var inte på bästa humöret, så dag tre har han fri tillgång till öl så magen blir glad på insidan i alla fall *skrattar*

Utflykter

Började med närmaste stället, de hade båtutflykter så vi bokade en heldag till dagen efter. Ingick sköldpaddsön, snorkling, någon mer ö och inträde till den (naturreservat), lunch, vatten/läsk och båttur vilket lät förträffligt bra. Insåg att det blir en tidig morgon och en heldag.

En sak jag verkligen ville göra var att åka zip Line, linbana över träden! Trots min höjdskräck så vore det underbart! Åkte till ett bokningsställe där man skulle kunna boka, men hela äventyret var stängt!!! Kändes så trist, det enda som verkligen var bestämt att vi skulle göra!

Åkte till nästa ställe, de hade ingen engelsktalande där så vi skulle återkomma.

Så en utflykt är bokad i alla fall.

Coca-Cola Beach

Letade oss fram till Coca-Cola Beach, körde alldeles för långt och fick vända, men alla gillar att se mycket så det gjorde inget. Kom fram och sökte oss mot dykningscentret för att inte behöva trängas med svenska barnfamiljerna, likadana solstolar, fritt WiFi och samma strand.

Stor öl

Fanns stora öl här också

Tiggare

Jag säger han är bara söt, de andra att han tigger…

Katten på stranden

Katten försökte svalka sig inomhus

Fruktsmoothie

Underbara fruktsmoothiesar

Vet inte om vi hade otur men jag tyckte stranden var smutsig och inte ett dugg mer imponerande ön stranden nedanför oss! Kul dock med alla hundar som busade omkring.

Hund på strand

Fler hundar här än på stranden nedanför oss.

Efter stranden åkte vi hem och på kvällen blev det hämtmat!

Kväll

En fantastisk kväll

This entry was posted in Familjen, Fritid and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *