Dag två i Thailand

Vaknade vid halv 7 dag två i Thailand, resten sov gott så jag fixade lite kaffe och bara mös! Egentid, kaffe, sitta ute i värmen och njuta av fåglarnas kvitter och vågskvalpet vad mer kan man begära!

Efter några timmar vaknade storasyster och då fixade vi frukost och väckte sjusovarna. Blev bland annat frukt till frukost, här är en färdgskalad ananas, ser riktigt kul ut!

Skalad ananas

Kul skalad ananas, god också!

Frågesport är alltid kul, vi spelar inte mot varandra utan tillsammans, man lär sig mycket och får många skratt. Onödigt vetande att du får köra mot rött i Kalifornien, dvs om du ska svänga höger. Det tycker jag vi borde ha i Sverige också!

Kunskapsspel

Kul med M.I.G.spel, vissa saker kan man, andra inte alls!

Det regnade till och från hela förmiddagen, men det såg ut att klarna upp så vi plockade ihop oss och åkte ner till stranden. Blev visade till ett bord och beställde in dricka och mat. Så härligt att sitta på stranden och äta!

Kycklingsoppa på stranden

Kycklingsoppa på stranden, mumsigt!

Badade i vågorna efter lunchen, så underbart! Promenerade lite på stranden och insåg att livet är ju bra fantastiskt! Kul att titta på krabborna som grävt hål i hela stranden där de kunde krypa ner och gömma sig, litet hål till liten krabba och stort hål till stor krabba.

Krabbhå

Krabban kämpar med att flytta rund sandkornen, vilket förklarar de fina mönstren.

Krabbhål på stranden

Så fint på stranden med alla krabbhål!

Krabbhål på stranden

Fanns solstolar utanför där vi åt, de kom på notan: 150 baht för tre.

Efter stranden dumpade vi farsan i huset och åkte och fick massage. Sonen fick dottern till min massör, hon var under upplärning och det var bland första gångerna grabben fick massage… Men hon fick guidning och han var nöjd, mor och dotter fnissade en massa för att hon var osäker och sonen säger ju inget. Alla glada och nöjda efteråt, och vi kommer göra det fler gånger även om sonen tycker att varannan dag är för ofta.

Hem och hämta farsgubben och iväg till middag, en restaurang väldigt nära. Jättemysigt att sitta precis bredvid stranden.

Räkor med nudlar

Räkor med nudlar, så gott!

En stoooor god öl

En öl blev en jättestor, men den gick ner utan problem!

Såg att det blixtrade en hel del längre bort, när vi hade betalat fick jag ett regnstänk på mig. Åkte till affären och handlade, när vi kom ut störtregnade det!

Ösregn

Ösregnade och på några minuter blev det djupa pölar på hela vägen!

Ja, vi blev dygnsura på den korta vägen till bilen, så glad över mina svullna fötter att jag bara kan ha foppatofflor på mig!

Lagom till vi kom hem så hade det lugnat ner sig, misstänkte att alla dynor var blöta så det blev mys inne i soffan innan läggdags.

/Nöjd med första riktiga dagen

 

This entry was posted in Familjen, Fritid and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *