Dags igen

Så är sommaren slut, hösten är här.

Jag har varit en vecka i New York, gick ner ett halvt kg när jag var där! Vi gick ungefär 18000 steg per dag, fötterna gjorde ont, benen gjorde ont och sista dagarna ryggen också. Men så värt det var, vilken resa! Vi har sett Brooklyn, varit på Gospel, sett Frihetsgudinnan, gått över Brooklyn Bridge, varit på Ellis Island och en heldag shopping i New Jersey och flera timmar på Century 21. Och en massa mer, helt fantastiskt och solen sken på oss hela veckan!

Nu har gubben börjat jobba, 2 timmar per dag. Skriver inget mer om det, allt behöver ju inte stå här…

Men nu är det dags att ta tag i livet, mitt liv, det har ju lixom varit lite bortglömt väldigt länge nu. Skaffat körkortstillstånd för MC, nu ska bara karlskrället skicka in så att han får övningsköra med mig.

Varit hos optikern, det var mindre roligt. Behöver progressiva glasögon, så linser funkar bara när jag inte behöver läsa typ… 0,25 och 0,75 är inte så stort synfel, innan jag gjorde min ögonoperation hade jag tydligen 1,75 och 1,25. Men glasögon är beställda, och jag testar linser för det är bra att ha om jag ska ut och köra. Kanske blir det ett par terminalglasögon också, det kommer jag behöva om de progressiva inte funkar när jag sitter och jobbar. Hoppas verkligen att min huvudvärk försvinner när jag får brillorna, att den inte bara beror på stress.

Mailat tatueringsstudion också för att göra en ny tatuering, blir en text på skulderbladen är tanken. Tänkte göra den i New York men han skulle ha 8000 kronor för ena sidan! Hoppas verkligen att det blir billigare där jag brukar gå, annars får jag fundera lite…

Äter rätt just nu, förutom igår då jag frossade i bullar, munkar och kaffelängd, målsättningen är att gå ner några cm till och framförallt få bort valkarna på ryggen, träna upp mage och ben och jag måste verkligen bli av med låren! Nytt gymkort köpte jag innan jag drog till New York, nu ska jag se till att använda det två kvällar i veckan. Måste bara planera så att jag hinner med det tillsammans med allt annat.

Ikväll provade jag min träningsrulle, började med att rulla ut ryggen, fantastiskt skönt och ett par knak fick jag till. Sonen hade betydligt bättre balans än mig dock.

Sonen har börjat 7:an, fyllt 13 och nu kommer proven som på ett löpande band. Glosor i tyska varje vecka, han tycker inte det är kul, men jag tycker han är skitduktig! Får se om jag lyckas få honom att plugga något den här veckan, han är lite hängig (vilket han nekar till) vilket syns på hans tunga. Hoppas det backar och att inget bryter ut, 50% risk…

Nu sova, imorgon är en annan dag och jag behöver förbereda mig inför möten i Malmö senare i veckan, annars har jag bra koll just nu, lyckats lämna bort två arbetsuppgifter på en månad, resten hoppas jag att jag för behålla för annars har jag ju inget jobb kvar 🙂

sov gott och vakna torrt

This entry was posted in Familjen, Fritid, Per, Träning, mat och hälsa and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *