Dåligt med träning

Ingen ork, ingen energi.

MEN idag ska jag ner i källaren, köra 40 minuters träning och ta hjälp av Cecius som är god och faktiskt ger energi! Kör det istället för mina aminosyror idag.

Köpte jättegoda aminosyror, höll på att dö när jag fick veta priset, men satan i gatan vad gott det smakar. Så nu kör jag med PT Pure, mumsigt med citronsmak! Om jag ska tro på vår träningskoordinator (som dessutom säljer detta) så är det rent, och rent gillar jag. Halvfabrikat och skitgrejer är det slut med.

Ska jag få resultat måste jag kämpa, jag måste jobba och jag måste äta rent och rätt. Inte 2 stora portioner lasanjett som blev dagens lunch *mårilla*

Så, nu stänger jag igen jordnötspåsen, byter om, säger Hej då till Ally McBeal som får mig att skratta och må bra och går ner och tränar innan jag ska ta ett skönt bad!

CYA

This entry was posted in Träning, mat och hälsa and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *