Dåligt, riktigt dåligt

Efter monsterpasset förra lördagen har det bara blivit två pass, ett hemma och i tisdags gick jag och lilla bonus igenom några av maskinerna på gymmet.

Förra lördagen, alltså 11:e januari var jag och lilla bonus på någon form av cirkelträning, det är öppet för alla oavsett om du har gymkort eller inte. Han som håller i det brukar köra Bootcamp så det här var tufft. Olika övningar i en minut, vila 30 sek sen nästa övning. Det var rep, studsa medicinboll, squats, armhävningar, armgång, situps, grodhopp, burpies, kast med medicinboll mm mm. Chillade ner efter ett tag, trodde jag skulle kräkas! Stackars bonus, trodde hon skulle bli bortskrämd men hon tecknade kort innan vi gick därifrån. Dröjer nog ett tag innan vi kör det passet igen

Hade tänkt att kanske köra bodyPump ikväll, men jag är nog alldeles för trött för det! Hoppas orka köra lite i hemmagymmet i alla fall, inte samma sak men bättre än inget.

Mina tankar går nu till min vän och hennes familj då hennes far gick bort idag. Fan vad jag hatar cancer, önskar cancer kunde få cancer och dö!

This entry was posted in Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *