Det händer saker

Renoveringen av köket går sakta men säkert framåt. Snickarn var här och tittade och vi gjorde upp en plan på nästa steg när allt är utrivet och golvet är på plats. En del gips ska upp och lite ska målas, rörpularn behöver hit och sist elektrikern så att vi får upp spottar i taket.

Bestämde oss för att ta bort “fönstret” ut mot hallen och öppna upp där, från början var det en dörr som maken byggde igen för 20 år sen, nu blir det en större glugg.

Fönstret hade skåp under sig…

Nu är det en ingång där alla bredaxlade kommer igenom också. Känns helt rätt!

Varit på jobbet i veckan för rehabsamtal med HR och chefen, det gick jättebra. Insåg att om drygt en vecka går jag upp på halvtid, så spännande och kul!

Nu är hela golvet på plats, alla skåp är tömda och väggarna är tomma. Ett provisoriskt kök blev det i tvättstugan, så nöjd, lite sommarstugekänsla!

Spis, diskmaskin, micro och kaffemaskin, vad mer behövs egentligen?

Imorgon blir det nog att hämta gips och bygga högskåpet så vi ser var överskåpen ska sitta. Så skönt att se att det går framåt! Maken gör självklart mest men jag hjälper till när axeln och orken tillåter, men jag jobbar ju lite och har min rehab medan han är kompledig och har mer tid.

This entry was posted in Fritid and tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *