Dolly Parton och Fläderblomssaft

Så har ytterligare en helg passerat, men vilken helg!

I fredags mötte jag upp mor min vid Globen (min snälla make körde in henne) äntligen var det ju dags för Dolly Parton! Började med Grekiska Kolgrillen och ett varsitt glas vin. Vi fick ett bord för fyra som vi fick dela med två andra, det som är slående på konsertkvällar är att restaurangerna spelar musik från aktuell artist och de flesta som rör sig runt arenorna är de som ska på konserten. Min goa mamma tyckte det var fascinerande att vi ätit upp och inte förrän vi ska betala så pratar vi med de som vi delar bord med och kommer på att vi ska på samma konsert! Vi hade dock bättre platser, fast båda suttit och kämpat vid biljettsläppet så hamnade vi 15 rader framför!

Dolly skulle börja 1930, var i tid, inget förband! Så vi skippade att köpa t-shirt och knallade ner på parkett… Och vi väntade och vi väntade, inte förrän 2015 kom hon, inte OK!
image

Men vad duktig hon var, som vanligt! Globen är dock inte optimalt när kan sitter på parkett, scenen behöver upp lite och parkettgolvet luta. Vi såg ju inte speciellt mycket, ändå satt vi på rad 21!
image

Sen kom min stora syster och hämtade och körde hem oss, morsan kan ju inte gärna åka kommunalt efter sina hjärtproblem!

På lördagen hem till kollega och hämta fläderblommor, skulle ha gjort det i torsdags men glömde helt bort det. Upp på stege och plocka det som inte blommat över. Hade tur att hon hade citroner och en lime som jag fick också eftersom de ska åka bort, så slapp jag köpa.

Hem och fixa, tyckte inte det var så mycket kryp, men gubben som har sämre syn såg hur mycket som helst så det var bara att skölja blommorna. Nu bor kastrullen i makens ölkyl och på onsdag kommer det stora provet, då ska jag sila av det och se om det går att dricka!

I söndags tänkte vi bowla, tji fick vi, bowlinghallarna i närheten var stängda och de andra fullbokade! Jättetrist!

Blev till att grilla, det är väl nästan samma sak som bowling?
image

Självklart har jag gullat och tagit hand om Alex, han är ju så go!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *