Dricka vatten

Något jag alltid har haft svårt för så är det att dricka, brukar dricka ett glas dryck till lunchen och sen till middagen, mer än småbrukare det inte bli.

Däremot när jag och min kollega suttit här hemma och jobbat tillsammans så har jag lyckats få i mig en halvliter saft, då är jag duktig!

Hittade en detoxkur som lät intressant, inte för att jag skulle detoxa utan för att jag behöver få i mig vätska mellan måltiderna!

Skivade en halv citron, några skivor gurka och några skivor ingefära, ner i en kamma med vatten och i med några blad mynta. Det fick stå i kylskåpet över natten och bli kallt.

När klockan blev lunch dagen efter hade jag druckit upp hela litern och när dagen var slut var nästa laddning också slut! 2 liter vatten, helt otroligt!

Idag blev det samma blandning, men drack “bara” en och en halv liter… Men då har jag fått i mig två var a koppen som också är vätska!

Nöjd att jag hittat något som funkar, vätska är viktigt!

Vatten med gurka, citron, ingefära och mynta

Vatten med gurka, citron, ingefära och mynta

This entry was posted in Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Dricka vatten

  1. Hosting says:

    Vatten ger fasta muskler. Muskler bestar primart av vatten, inte av protein som manga tror. Darfor ar det viktigt att dricka vatten for att bibehalla fasta muskler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *