En helg till har passerat

Veckan som gick var väl inget vidare, jobbade lite för mycket och minimalt med träning/promenader.

Fick i alla fall gubben att testa ett träningsprogram där man inte använder vikter, han är så stel så vi har en del att jobba med. Han klagar lite på ont i ljumsken när vi springer, och smalbenen gör ont de också. Får se om ljumskarna ger med sig, annars blir det läkarbesök för att se om han åkt på ljumskbråck! Vore ju typiskt när vi äntligen kommit igång och rör på oss tillsammans.

Kör oftast 5 km, försöker jogga lite på raksträckorna och har utökat hur lång en raksträcka är  🙂 Så nöjd med att vi oftast lyckas köra 5 km under 45 minuter, det är en bedrift både för mig och maken!

Idag kom jag upp och körde ett pass med ben och rygg på drygt 40 minuter före frukost, kändes så skönt efteråt! Känns att det var längesen jag körde styrka men körde med mina vanliga hantlar när jag tränade ryggen, borde kännas imorgon.

Vi sålde våra biljetter till Sweden Rock, insåg att det är omöjligt att hinna med när äldsta bonus har urspring på fredagen. Smärtade men det fanns inga alternativ! Får hoppas att Väsbyrocken blir kanon med fint väder senare. Studentfirandet har jag börjat planerat, ska bara få maken att hjälpa till lite…

Igår körde jag och maken en 5km igen, yngsta bonus körde samma väg men två gånger! Hennes första mil och lyckan när hon kom runt, dessutom på bra tid var obetalbar! Tyvärr hade någon snott hennes vattenflaska så det blev ingen vätskekontroll vilket hon hade behövt!

Efter gott grillat till middag knallade vi ner till Ramsjön där toktjejen doppade sig! Det var så kallt i luften men hon gjorde det!

Sonen har länge bett om att få möblera om sitt rum, så idag blev det dagen D! Flytta säng, byrå, skrivbord och hylla, dammsuga, torka, slänga en massa och så fint det blev! Bästa var att få slänga så mycket och få torka av allt!

Nu dags att sova, imorgon ska jag in på kontoret en sväng medan gubben åker till jobbet och har samtal med sin chef.

Sov gott!

 

This entry was posted in Familjen, Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *