En riktigt solig dag

Fantastiskt, i fredags kom solen med besked!

Har haft sjukt mycket på jobbet den här veckan, försökt sätta mig in i nya områden som resulterade i att de bitvis blir mitt område! Fått så mycket komplimanger av människor som är glada att få jobba med mig och uppskattar det jobb jag gör, det ger energi!

I fredags var jag uppe klockan 6 och började jobba, åkte in till kontoret vid 9 och det var underbart väder ute! Jobbade hårt satan med målsättningen att gå hem klockan 15… Åkte från jobbet kvart över 4, somnade på bussen och vaknade med ett ryck när dörrarna stängdes vid min hållplats, lyckades få chauffören att öppna dörrarna på nytt så att jag kunde kliva av! Pga av ett skitmail (ett egentligen helt onödigt mail) så fick jag starta upp datorn direkt när jag kom hem. 20 min jobb, det räckte, sen blev det helg!

Nöjd med veckan, mest glad över alla spontana tack som jag fått: “Tack för hjälpen med alla våra kundärenden den här veckan”, “Tack för allt den här veckan, så här mycket har inte hänt det senaste halvåret”, “Tack för att du förstår och hjälper oss”, “Jag känner mig trygg med att du finns där du är”, “Tack, du är en otrolig hjälp för oss” och från chefen kom det ” Bra jobbat!” 😉

Nu sova, imorgon är det måndag och jag är själv på avdelningen. Hoppas hinna med dokumentationer som jag bör få klart den här veckan.

Sen hälsa på min jobbarkompis vars dotter ligger på Uppsala Akademiska sjukhus med svåra brännskador efter olycka på Kollo. Fruktansvärt hemskt för alla inblandade!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *