Firat farsdag med mer köksrenovering

Trots Farsdag fortsatte vi renovera lite i köket (måla och spackla), jag hade kökstjänst och Mats finjusterade hålet i väggen.

Lelle kom förbi och tog en kaffe och snackade skit, när han hade åkt tog det väl en timme så kom Micke över. Alltid lika trevligt när folk dundrar förbi bara för att säga hej! Blir automatiskt en paus i allt köksstök och planering.

Vi har i alla fall typ bestämt oss för att det blir glas istället för kakel, ledljus upptill och en snygg tapet bakom. Självklart har maken gjort ett fotomontage hur det är tänkt!

Ungefär så här är tanken

Farsdag ska ju firas

Vi är ganska kassa på att fira högtidsdagar, blivit sämre sedan brudarna flyttade då det var viktigare för de att fira. Jag fixade i alla fall frukost och kaffe på sängen till maken idag, sonen sov gott så det fick han göra!

Lyckades boka bord på Vendelsö kök och bar, vi har sån tur att vi har en bra restaurang i närheten! Alltid massa folk och fantastiskt goda plankor!

Tog bilen dit, kändes skönt och inte värt att gå för ett glas vin! Nu har lillen vuxit upp och insett att köttet inte ska vara genomstekt så han är uppgraderad från biffplanka till oxfilé mediumrare! Slurp sa det så var hans planka tom, till och med sparrisen åt han upp!

Oxfiléplanka till alla tre, fantastiskt gott!

God efterrätt blev det också, väldigt ovanligt men idag passade det bra! Jag och lillen tog sorbet medan Pappan tog en kolafondans (hur det nu stavas…)

Citronsorbét och en latte

Nu är det sova, imorgon Örebro för lite annat spännande…

 

This entry was posted in Familjen, Fritid and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *