Fredagen blev inte som planerat

Massagen var jättebra, som vanligt! I fredags var jag på Kina Medicin, på andra sidan torget ligger Kina Terapi där jag också har förköpt behandlingar. Helt olika varandra men oj så skönt, inget mesande utan djupgående massage. Den här gången körde hon koppning, inget jag hade beställt men det är tydligen jättebra för blodcirkulationen.

Nöjd och belåten gick jag ut och hittade Marielle, min AW-date! Åkte till Götgatsbacken och Terrassen, käkade god lax och drack rosé.

Sen kom hennes sambo så då gick jag över till drinkar, han är duktig på att beställa såna! Gick tvärs över gatan när de stängde och då blev det lite vin.

20130722-225008.jpg

20130722-225054.jpg

En annan X-kollega var i närheten och kom förbi, de ville vidare, Marielle och sambo ville hem… Jag är ju inte den så jag gick med vidare. Sen stängde de där också, men vi hann med en drink… Men Patricia har ju öppet så så fick det bli, där har jag dessutom VIP-kort så det blev gratis inträde för mig. Köpte en varsin öl, dansade en massa innan det var dags att åka hemåt.

Fick skjuts hem av Rs kompis skulle nästan förbi hemma hos mig så det var ju lämpligt. 150:- fick han för en omväg på 7 km, kändes ok.

Hade en sjukt rolig kväll, skulle äta och ta ett glas vin, istället var jag hemma klockan 3 på natten!

Jo lördagen, var väldigt trött på morgonen. Insåg att jag varken druckit kaffe eller vatten trots varmt och djupgående massage!!! Frukost, Ipren, vila en timmen på sonens säng innan iväg och fira barnens kusin, nyss 20 fyllda!

This entry was posted in Fritid and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *