Fruktansvärd förkylning

Fy fan rent ut sagt för förkylningarna som går nu!

Grabben började med ont i halsen runt den 10:e december, men han bet ihop och tog sig iväg till skolan (vilket är en prestation då han inte gillar skolan)! Den 14:e hade han väldigt ont i örat, iväg till närakuten för att kolla att det inte var öroninflammation, det var det inte som tur var, men det var lite inflammerat så Ipren 3 ggr per dag i några dagar.

15:e var det inte tal om att gå till skolan, helt sänkt kille, genomtäppt i näsan och hostar som tusan, och så fortsatte det hela sista veckan innan jullovet.

Lite bättre kändes det igår, så jag hoppas att när han vaknar om några timmar att han kan andas och inte är helt täppt.

Sen hoppas jag att hans betyg kommer med Posten idag, hans fröken lovade att skicka hem de eftersom han inte kom till skolan… Väntan är fruktansvärd!

Men jag då, jo förkylningen tryckte jag tillbaka. Magen är inte glad, trots att jag tycker att jag är försiktig med vad jag äter. Förutom igår, var inte hungrig så jag smällde i mig en halv liter Djurgårdsglass Lakrits, det är ju så gott! Men jag käkade ordentlig middag i alla fall! Sen bums ner i sängen efter dasset hade besökts… Fattar inte det här, men jag fortsätter ta mina Dimor så blir det nog bra så småningom. Sen har jag en fruktansvärd mensvärk, ska ju inte ha sånt när jag har p-staven, men det känns inte som att det är sant! Måste ta tag i det och ta ut den och sätta in något annat istället, vet bara inte vad jag vågar ha…

Så, det blev ett gnällinlägg, har sovit skitdåligt två nätter i rad, men nu ska jag ner och träna medan familjen sover. Ryggen är så gnällig, antagligen p.g.a. att jag legat en hel del igår kväll och inatt och inte tränat på några dagar igen. Men jag har inte haft energin och någon dag hann jag inte, jag förväntas ju faktiskt arbete och hjälpa till här hemma också 🙂

This entry was posted in Per, Träning, mat och hälsa and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *