Fyller år idag

Jag bryr mig verkligen inte om min födelsedag, inte ett dugg faktiskt!

Fick dock frukost på sängen av kärleken, det var en bra start!

Åkte in till jobbet och där hade kollegan fixat kaffe och en mugg godis, perfekt när man kommer in vid halv 10 genomfrusen!

Kaffe och godis hade kollegan fixat

Kaffe och godis hade kollegan fixat

Gick och bytte ett par skor på lunchen samt råkade shoppa kofta och ett par byxor innan det blev mat. Hittade ett nytt ställe, Drottning Hof tror jag det hette, fantastiskt god mat och bra service, salladsbordet gick inte heller av för hackor!

Åkte hem vid halv 4, för en gångs skull var det inte kaos vid tunnelbanan! När jag kom hem fick jag presenter från maken och barnen, ett fantastiskt fint halsband och en timmes massage på salongen som ligger här bredvid, jag blev så glad! En jättefin bukett med Gerbera fick jag också. Som vanligt har maken träffat mitt i prick, det är kärlek!

Så otroligt fint halsband!

Så otroligt fint halsband!

Morsan kom över med ett stort fång tulpaner och en liter Djurgårdsglass med lakritssmak, bästa glassen och den delar jag inte med någon!

En gammal polare dök förbi också med tulpaner och ett jättefint kit från Rituals, bästa märket så jag blev kanonglad!

Underbar presentförpackning från Rituals

Underbar presentförpackning från Rituals

Så nu kan jag tvätta mig ordentligt innan jag sätter på mig det fantastiska halsbandet och äter glass och njuter av de vackra blommorna. Massagen ska jag boka in snabbt, vet att de är sjukt trevliga men aldrig tagit någon behandling där!

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *