Google Keep och Paypal

Vissa saker man hittar eller blir tipsad om är ju bara helt fantastiska!

Google Keep, äntligen har jag mina listor och anteckningar med mig oavsett om jag är vid datorn, i mobilen eller paddan. Innebär alltid koll! Fantastiskt att kunna dela noteringar med kolleger eller vänner, enkelt! Arbetsmässigt kommer det underlätta otroligt, istället flr mina to-do-listor i blocken så har jag alltid en ren och fräsch i appen eller webbläsaren, och när jag stryker så försvinner det ner och lägger jag till på datorn så syns det i appen!

Har du inte testat, gör det, jag är i alla fall sjukt nöjd hittills! Och den är gratis, det är ju det näst bästa!

PayPal är också fantastiskt, hatar att uppge mitt kortnummer på nya shoppingsajter. Skulle idag köpa nytt batteri till min bärbara dator (har varit tvungen att använda sladd i över ett år!), supernöjd då jag hittade ett batteri under 500:-!!! La i varukorgen och lyckan när jag kan välja PayPal som betalningsmöjlighet! Känns tryggare och säkrare och om några dagar lan jag använda min bärbara dator utan att behöva ha sladd hela tiden!

Så nunnan jag sova gott, riktigt nöjd med den här lördagen även fast bilen inte fick på vinterhjulen.

This entry was posted in Fritid and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *