Göteborg bokat

Jag skojade med min systerdotter (27 år) om att hon inte kan åka till Göteborg utan sin Gudson (min son 10 år), han blev tokfrälst i Liseberg förra året. Nu är min systerdotter betydligt äldre och party på stan med tjejpolarna är nog mer fokus på hennes Göteborgsresor.

Men nu kom hon och föreslog att vi skulle åka till Göteborg och Liseberg, men hon tyckte det var lämpligt om jag också följde med då hon och min son inte umgås så mycket och typ aldrig på tu man hand.

Toppen, nu kom de stora frågorna: bil, tåg eller flyg ner? Bil så har jag bara jag körkort så det gick bort ganska snabbt. Flyg var helt klart ett alternativ, men Norweigan var de enda som hade överkomliga priser och de flyger bara från Arlanda så då lockade det inte speciellt mycket. Återstod bara tåg, bra, billigt, smidigt, miljövänligt (det sista faktiskt av minst betydelse den här gången). Insåg att sonen åker på min biljett, toppen, nu sparade jag några 100-lappar som jag kan lägga på godsaker i Göteborg!

Passade på att boka hotell också, systerdottern har kompisar i Göteborg men vi har inga att bo hos så vi lyxar till det och bor på Gothia Towers, inte alltför dyrt, nära Liseberg och toppenfint!

Gothia Towers i Göteborg

Gothia Towers i Göteborg

Så nu längtar vi bara till nästa semesterperiod och att Pride ska vara avklarat så drar vi, gudson och guddotter/gudmor och morsan/moster/gudmor på ett par dagar i Götet och bara njuter!

Lisebergsbilder Lisebergnynight Lisebergskanin Snurr Snurrigen

This entry was posted in Fritid, Per and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *