Grillat är gott

Just det, jag har ju grillat idag! I vanliga fall kanske jag förbereder kött och det som vi ska ha till, eventuellt förbereder grillen men oftast överlåter jag det och grillningen till maken.

Idag var maken inte hemma och vi skulle ju grilla så jag började förbereda köttet och kycklingen. Insåg att jag råkade sätta på spisen med potatisen trots att jag bara skulle förbereda… Oj då, bara att fixa grillen och börja med maten.

Fick fyr på grillen utan problem!

Fick fyr på grillen utan problem!

När glöden var fin så var det inte en skymt av gubben, bara att vara sin egen grillmästare! På med kycklingen, sen kom jag ihåg att den som grillar får dricka vin/öl! Bara att åtgärda det också!

Vin och grillning!

Vin och grillning!

Lagom tills gubben kom hem så var allt grillat, till och med potatisen fick gå en vända på grillen! Jag fick med beröm godkänt på både fläskytterfilé som kyckling och potatis av sonen och maken, så nöjd med kvällen och min sista semesterdag för den här perioden.

 

This entry was posted in Familjen, Fritid and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *