Händer inte mycket

Här händer det inte så mycket. Åkte ner till Mslmö och jobbade och sen var det fest på kvällen. Kvällen innan var gubben och yngsta bonus på akuten, hon hade fått en lacrossboll i huvudet och blev kraftigt illamående. Oklart om det var en hjärnskakning eller inte, hon fick ett par tabletter och sen fick de åka hem efter några timmar. Men inte kunde jag sova speciellt bra när det var på sjukan, så sömn blev det inte mycket av. Sov väl ett par timmar, upp vid 5 när sjukhusbesökarna kom hem och när de gick och la sig åkte jag iväg till flygplatsen.

Jobbsde stenhårt, hade tänkt smita tidigt och vila en timme innan julfesten, men det blev inte så, jobbade mycket längre än planerat!

Min braiga kollega som jag delade hotellrum med (för att vi ville) hade med sig en hel kasse med cider, öl och mojito! Mums, vem behöver vila med en sån kasse!

Kul Bondtema på festen, det var frackar, revolvrar i olika modeller och jättemysigt. Jag känner inte så många, nytt kontor, nytt företag och ny ort, men det var jättetrevligt ändå.

Vid midnatt kom det taxibilar och hämtade de som ville vidare, då smet jag och chefen åt motsatt håll lite diskret, tillbaka till hotellet, han till sitt rum och jag till mitt och Kristinas. Helt lagom kväll, jag hade inte pallat de 3 timmarna som de andra körde efter midnatt. Fick lite chattmys med gubben istället, såååå mycket mer värt.

Nu har lilleman varit sjuk en hel vecka, egentligen ännu längre, men den här veckan har han legat nerbäddad, jättesnorig, ont i öra och hals.. Bad hans fröken skicka hem hans betyg, ååååå jag är så nyfiken. Det är viktigt att han får bra betyg för att han ska orka fortsätta nästa termin.

Min son har inte fått ett uns tävlingsinstinkt som sin mamma och pappa, men kanske kan betygen vara något som han vill kämpa för om det går bra. Vet att i Samhällskunskap bör han få B, och det var på gränsen till A, det glädjer mig väldigt mycket, jag tycker han är så duktig och det är viktigt att det syns på betygen också.

Nu dags att sova lite, jobbat alldeles för hårt idag, har alldeles för mycket kvar och är helt slut. Jobbar hemma imorgon också, känner inte att åka in till kontoret är något alternativ, alldeles för mycket att kolla på och fixa med, behöver lugn och ro!

This entry was posted in Familjen, Okategoriserade, Per and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *