Headset – äntligen ett bra

Har haft problem att hitta headset som sitter bra när jag tränar, vill inte ha med sladd och mina underbara Bose blir för varma och är inte trådlösa.

På jobbet och till och från är det Bose som gäller, de har noice cancelling vilket gör att jag slipper få in allt brus överallt ifrån. Däremot är micen inget vidare utan tar in allt kringljud vilket upplevs som fruktansvärt jobbigt för den man pratar med. Men perfekt som avskärmare! Hade gärna haft trådlösa men de kostar liiite för mycket och hade inte kommit när jag beställde dessa.

Underbara Bose med noise cancelling

Provat hur många headset som helst att ha när jag tränar, inget sitter bra! Fick tips om Roxcore Flow Bluetooth-headset från Kjell & Co och de är super! Kostar typ 200:-, sitter jättebra i öronen, helt OK ljud och du kan dra åt sladden för att slippa ha en lång hänga och slänga!

Roxcore Flow Bluetooth-headset bästa trådlösa headsetet jag har haft!

Funderar på att köpa ett till medan de finns kvar, finns i vitt och rosa också. Största problemet med det är att jag köpte svart och har svarta väskor så det försvinner hela tiden!

Så nu lyssnar jag nästan konstant på mina talböcker, Storytel är den bästa prenumerationen jag någonsin tagit!

/Lycklig tjej med två bra headset!

This entry was posted in Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *