Helt OK! Och Orup på Börsen

Två gånger har jag börjat skriva det här inlägget, båda gångerna har allt försvunnit!

Jag har hunnit med en massa! I våras la jag ut på min Facebook och kollade om några ville med på Orup på Börsen, fick en väldig massa udda uppslutningar. För att jag skulle slippa ta in pengar och sköta bokning etc tog jag snabbt beslutet att det får bli ståplatser som var och en bokar själva.

När det började närma sig tog biljetterna slut, och då var det många som inte hade bokat… Jättetrist! Men vi blev 9 glada tjejer som träffades den 25:e och käkade och drack gott innan vi gick till Börsen. Vilken föreställning, han är så fantastiskt duktig!

Avslutade kvällen i baren på Grand Hotel, väldigt lyxigt och fullt av gubbar som sprätte, skitfåniga med låtsasmedaljer! Men inte brydde vi oss så mycket, vi drack Pol Roger och hade trevligt. Blev en skön promenad till Slussen där vi sista 4 skildes åt.

Träningen har gott riktigt bra den här månaden, förutom veckan efter min tatuering så har jag snittat 3 pass i veckan. Borde träna idag men har inte hittat orken än…

Just det, varit två dagar i Härnösand också, älskar de här små planen utom när det blåser 🙂

Vädret dag 1 var  kanon, men på natten öste regnet ner så jag inte kunde sova!

This entry was posted in Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *