I Malmö igen

Så vart det dags för en tur ner till Malmö, vi har ju huvudkontoret här så det blir några besök per år. Jag gör inte som mina kolleger, jag bokar resa utan att boka några möten, sen blir det spontanmöten när jag väl är på plats. Är inte så mycket för att planera när jag åker iväg, har så många saker som ploppar upp och då är det skönt att ha den tiden.

Så skönt att det är Sportlov i Stockholm, tog mig till flygplatsen på mindre än en timme trots att jag åkte kvart i 7! Checkade in och gick igenom säkerhetskontrollen och då hade jag en timme kvar tills planet skulle gå! Fanns en ledig stol, bredvid Mona Sahlin, men eftersom jag är som jag är så visade jag inte att jag kände igen henne!

Upp med datorn och tokjobba 45 minuter innan boarding. Fick en massa gjort, det var så skönt! Frulle på planet och sen sova 20 minuter, kände mig så effektiv!

In på kontoret, våra marknadstjejer har fått ett eget rum, så jag delade skrivbord med fina Kristina! Känner mig så välkommen här, så glad i mina kolleger! Jobbade hårt, så härligt att vara här och vara med och bolla tankar och idéer direkt och inte bara över telefon! Bara ena tjejen är bra på att använda Skype, måste få igång de andra två också så blir det mycket roligare trots att vi sitter på olika orter!

Skulle ha möte 15-1630… Det drog ut på tiden så jag var inte på hotellet förrän 18.30! Men det är så sällan jag träffar mina produktkolleger och det var ett väldigt bra möte!

Middag och ett glas vin med möteskollegerna och uppe på rummet klockan 20! Såååå perfekt!

Jobba lite, sen sova tidigt!

God natt!

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *