Ibland mår man för bra

I januari började jag träna, i februari körde jag fitnessfighten och följde nästan programmet slaviskt. Bokade om alla partyn och fokuserade, jag var så duktig och fick resultat!

Fortsatte träna, dock mer sporadiskt och vårarna är som somrarna; fulla med AW, partyn och roliga saker! När det blir för mycket av det goda och inställd träning ett par veckor så märks det väldigt tydligt när man försöker bli mer fit, starkare och minska på det överflödiga fettet…

Vägde och mätte mig imorse, det var ju inte speciellt kul (käkade helt fel igår på Skansen också vilket självklart påverkar säkert med 0,6 på vågen!)! 5,5 cm ökning på mina fyra mätpunkter på typ 6 veckor, det är fan katastrof! Första mätningen gjorde jag visst januari 2012, sen har det gått lite upp och ner på vågen men cm har ju minskat eller stått still tills nu! Totalt har jag gått ner 20 cm, det är jättebra men det är många cm kvar innan jag är nöjd.

Så nu börjar det  nya, semester och noga med vad jag äter (jag har ju ätit för mycket för att det är så gott!) och igång med träningen som stått still i flera veckor! Inte träning varje dag, men inte heller sitta still vid köksbordet.

Nu har gubben vaknat och gått upp, då kryper jag ner i källaren och kör styrka, hade tänkt upp och PWa/jogga på morgonen men det var för skönt att sova och nu tycker jag att klockan är för mycket, för många folk ute  🙂

 

This entry was posted in Träning, mat och hälsa and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *