Igång med träning igen

Äntligen är jag igång med träning igen! Känns helt fantastiskt underbart!

3 styrkepass den här veckan och tre förra, inte kompletta men allt är bättre än inget!

Aktivitet vecka 2

Så här såg vecka 2 ut. 

Vecka 3

Vecka 3 kom snön så då blev det fler aktiva minuter!

Sammanfattning vecka 3

Så många aktiviteter! Promenad är uppvärmning före styrkepass.
Tyvärr hamnar yogan under Annan tillsammans med snöskottning.

Har testat att köra yoga två veckor i rad också, då har jag börjat med lite styrketräning innan yogan, det är jätteskönt men trist när man inte kommer fram till skivstängerna som jag behöver. Då blir det att planera om och välja andra övningar, men all träning är bra träning!

Jag tränar fortfarande enligt de träningspass jag fick från Mamma Fitness, så nöjd med de övningarna! Nu modifierar jag passen lite efter humör och eftersom jag inte tränat på flera månader så väljer jag ut vilka övningar jag prioriterar pass för pass.

Tränar en hel del med min killkompis, han har ryggproblem så jag anpassar mina övningar till sånt han kan göra. Ibland kastar jag iväg honom att göra andra övningar, och han är en god vän och lyssnar snällt.

Nu nedräkning tills jag börjar jobba heltid, känns jättebra men också lite läskigt. Kommer byta arbetsgivare samtidigt då min anställning går över till koncernmodern, innebär faktiskt en kvart kortare ordinarie arbetstid per dag, och det är ju toppen lagom tills jag går upp i arbetstid!

Så blev det en liten uppdatering, så nöjd med att jag är igång!

This entry was posted in Träning, mat och hälsa and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *