Igår party – idag en ny dag

Hade en toppenkväll igår, jag, maken och Hansson var på O’learys och drack öl och käkade burgare. När bordet skulle användas av fotbollsfantaster drog vi vidare till Anchor.

På Anchor hade de en drink som hette Barbie utan trosor, den var fantastiskt god och jag fick nog i mig en 4 stycken  :-O

Medlet kom förbi också, hon hade varit ute på AW med sitt jobb och Lammrax var inte hemma så då var det ju lysande att vi också var i stan!

Kom hem senare än planerat, men vad gör det när man har en trevlig kväll?

Idag var det dags att ställa sig på vågen och ta fram måttbandet, det var inte ett dugg kul! På tre månader har jag gått upp 3 kg och ca 3 cm på typ samtliga mätpunkter! Inte konstigt att jag känner mig tjock!! Nu är det en ny dag! Koll på matintaget och börja röra mig är alltså ett måste, det jag också behöver bättre på är vattenintaget…

Så en hyfsat OK frukost, snart blir det typ lunch som får bli kyckling med ris, tror tyvärr inte att jag har några grönsaker hemma men då får det gå ändå!

En promenad på drygt 2 km har jag hunnit med, det tog 25 minuter och benhinnorna morrade, men det gör inget, jag har rört mig mer än om jag inte hade tagit den promenaden!

This entry was posted in Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *