Ingen träning på evigheter

1a april började maken jobba heltid, efter det har vi varit på gymmet 1 gång! Egentligen katastrof, men vi är bägge så trötta när vi kommer hem och helgerna går åt till annat. Trist men så är det!

Laddat hem en Yoga-app, Vila dig iform, som jag försöker köra några gånger i veckan. Det känns bra för kroppen, men det är ingen styrketräning som jag också skulle behöva!

Hade visst sökt semester nästa vecka, hade jag inte en aning om, men det är nog precis vad jag behöver. Min målsättning är minst 3 promenader på den veckan och 2 yoga-pass! Det borde funka även om det är Midsommar, Midsommar är ju trots allt bara två dagar!

Midsommar, det innebär ju lön snart, trevligt! Har lämnat in en massa kvitton som jag får utbetalade och en massa traktamenten efter resor till Malmö och Göteborg, semesterersättningen kommer nog också nu och den retroaktiva lönehöjningen (den är minsta delen!).

Vi har åkt en hel del MC på helgerna, det är mysigt! Övningskörningen har jag inte kommit igång med och nu blev det körförbud på Hondan som jag ska övningsköra med! Men gubben är säker på att den går igenom besiktningen så han behöver bara hitta en tid. MEN det är inte fel att sitta bakpå, jag kan njuta av naturen och behöver inte fundera på grus på vägarna, hålla samma tempo som de andra och följa trafikregler  🙂

This entry was posted in Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *