Ingen träning på länge

Mår ganska kasst just nu, knappt kunnat äta på en vecka och gått ner 4 kg. Det sista är bra, men är nog bara temporärt tyvärr. Hade ju gärna tränat och mått bra istället, men jag får väl ta igen det när livet är lite mer stabilt.

Jo, jag äter såklart, men inte så mycket, har ingen direkt aptit. Just nu, mitt i natten är jag självklart hungrig, men nu tänker jag absolut inte äta något!!!

Sonen har beställt en macka att ha med sig till skolan imorgon, det är soppdag och ursäkta mig men soppa är fan ingen lunch till barn som rör sig och växer!!!

Erbjudit honom  pengar så att han kan gå till elevkafét och köpa typ smoothie, vet inte varför han inte vill det, kanske har någon sagt något…

Snart påsklov, det blir spännande, funderar på om jag ska ta semester, men det beror på hur det känns med maken, känns värdelöst att vara ledig och ha semester om han mår skit. Vi skulle behöva göra något, men det funkar inte just nu.

God natt ni som kan sova, själv ska jag ligga och titta på TV ett tag till!

This entry was posted in Familjen, Per, Träning, mat och hälsa. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *