Inte bra – men kunde varit värre

Imorse gjorde jag det: vägde och mätte mig… Har typ inte hänt något sedan 29/5, inte ett gram och bara upp en halv cm på låren, annars stabilt!

Såååå om jag fortsätter träna och skippar skräpmaten nu när jag går på semester så kanske, kanske kan jag gå ner något i omfång innan hösten.

Jag och kollegan funderar på att testa 5:2 när semestrarna är slut, är dock inte övertygad att jag klarar 2-dagarna. Men flera av mina vänner som kör/kört säger att de mår bra, ingen har väl tappat så mycket i vikt men de säger att de mår bättre.

Nu på väg upp till Härnösand för lite jobb, det regnar tydligen där vilket det alltid gör när jag kommer upp. Ska sluta imorgon när jag tar taxi till flyget *såntärlivet*

Problem 1: hitta något gott men inte allt för onyttigt att äta på Arlanda… Ikväll blir det vin, mat och skitsnack med en av kollegerna, ska bli toppenbra! Ikväll blir det nog onyttigt så jag lär ju tänka mig för på lunchen.

Bjussar på ett par bilder på vår ena katt, han är ju såååå söt!

20140716-103135-37895195.jpg20140716-103135-37895404.jpg

Aldrig sett honom på studsmattan förut, men klösa är inte OK!

This entry was posted in Okategoriserade, Träning, mat och hälsa and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *