Inte OK

Började jobba heltid och på kontoret för en månad sen, upp 3 kg! Alldeles för mycket skit som jag stoppar i mig, fel mat och godis och snacks där imellan! Är för trött tror jag och då petar jag i mig socker för att hålla mig vaken, måste hitta på ett annat sätt.

Vaknade igår av att någon ringer på dörren, det är montörerna av nya luftvärmepumparna! De skulle höra av sig en timme innan de skulle komma, hade visst fått ett SMS… Skönt med semester, men inget skönt uppvaknande! De började utomhus så vi fick vakna, tack och bock!

Sen var det dags att åka och hämta hem Farfars gamla bil som tonåringen övningskört med och haft fri tillgång till. Blir körförbud nästa vecka och vi tror inte den går genom besiktningen så det blev bilhimmelen för den. Hej Då FFA, du har varit en bra bil åt många!

Faffabilen, reg nr FFA och det var farfars från början

Faffabilen, reg nr FFA och det var farfars från början

Igår fick jag även med mig båda mina grabbar på en promenad i Urskogen i Tyresta By, så mysigt trots några regndroppar. Skulle sen ner och titta på fåren och kossorna, då hade de flyttat så vi fick aldrig se de! Hittade ett par grisar, ankor och hönor istället, funkade även om det inte var helt OK. Hade lovat sonen får, kossor och fika, Cafét stängde 40 minuter innan vi kom… Inte mycket av det jag lovade som jag lyckades hålla.

Böjda träd, flygande träd, regndroppar, vattenområden och allt finns här

Böjda träd, flygande träd, regndroppar, vattenområden och allt finns här

Några djur hittade vi på Tyresta By

Några djur hittade vi på Tyresta By

Drog iväg till VH sen för att svulla på deras grill, miljöombyte. Jättegod tunnbrödsrulle med en Brathwurst och räksallad, verkligen konstigt att jag går upp i vikt *skrattar*

Blev ett besök hos svärmor också, med bakelse! Fördärvet var redan ett faktum och jag förtjänade den bakelsen! Fikade i deras innergår, alltid varmt där! Fantastiskt ställe och farmor och sonen spelade Boule på banan som det aldrig regnar på. Bovieran, det är kanske där jag ska bo när jag blir gammal!

Farmodern och sonen spelar Boule

Farmodern och sonen spelar Boule

Telia har misslyckats med porteringen av hennes nummer också, men det styrde jag upp. Inser hur bra det är att ha jobbat både på Com Hem och Telia, man kan rutinerna och vet vad man kan kräva 🙂

This entry was posted in Familjen, Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *