Island Seas Resort, Freeport

Så nöjd med våra nya rum på Island Seas resort! Just nu klagar vi inte på något! Fick en extra städning av golven, nya handdukar och diskmedel bara vi säger till. Två dagar på raken har det kommit en kvinna och frågat om vi saknar något, tror att de läst alla dåliga recensioner de har fått!

Bon Fire-kvällen var toppen, maten supergod och rolig personal!

Mat på stranden

Väntar på mat innan Bon Fire!

Vacker solnedgång

Kokosnöten vann

Far jag kan inte få upp min kokosnöt…

Stranden brinner

Så blev det Bon Fire på stranden!

Tidvattnet är väldigt tydligt, stranden undviker vi på förmiddagarna/dagarna för det är en massa elaka stenar på botten. På kvällen funkar dock stranden för då är vattnet högre,  så var det första veckan, sen var det tvärtom. Skiljer i alla fall över 20  meter på stranden beroende på ebb eller flod.

Bredvid där de hade Bonfire låg Manta Ray en liten mysig restaurang på stranden där vi åt några gånger. Enkelt men ack så gott och de tog även Amex!

Fyra i rad

Fyra i rad på stranden vid restaurangen bredvid resorten.

Kanalen som är gjord rakt igenom Grand Bahamas har en massa fiskar, bland annat Sergent Major som älskar bröd!

Kanalfiskarna får bröd

Matning av kanalfiskarna, de randiga heter Sergent Major. Bortskämda som tusan!

Vi ville ut på djuphavsfiske, det var dock svindyrt så vi började med att ge oss ut med en glasbottenbåt i 90 minuter. Utgick från kanalen på andra sidan resorten (Island Seas resort har lägenheter både på havs- och kanalsidan). Jättemysigt tills vi kom ut på stora vattnet, 4 av oss 5 kände oss lätt illamående på grund av vågorna så djuphavsfiske blev inget alternativ! Såg gula snappers och andra fiskar som vi matade med bröd i alla fall.

Ute med glasbottenbåt

På väg ut ur kanalen med glasbottenbåt.

Mer uppdateringar  från Bahamas kommer så småningom,  nu är vi hemma och har bättre uppkoppling vilket ger bättre förutsättningar!

This entry was posted in Familjen, Fritid and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *