Jobbar halvtid

Så har det gått en vecka och en dag när jag har jobbat halvtid och varit sjukskriven halvtid.
Det känns kanon, jag har saker att göra, tycker det är kul men framförallt känner jag att jag kan avlasta mina kolleger.

Så glad att jag har mitt jobb och att de ställt upp på mig under min sjukskrivning så att jag faktiskt är tillbaka på 50%!

Men idag är jag hängig, tror jag håller på att bli förkyld så jag fick ställa in festen jag skulle på. Det känns trist men det känns viktigt att INTE bli ordentligt sjuk så vila står på schemat idag. Har ställt in träningen igår och idag och det känns inte heller OK… MEN man kan inte gå upp i arbetstid och bli sjuk, det skulle kännas fördjävligt!

Så nu ligger jag här och tittar på TV3 och en romantisk film medan maken är på konsert och mina kompisar är på fest, sånt är livet! Kul att det är flera bra filmer på TV3 ikväll, annars får jag gå igenom TiVo och se vad jag hittar för bra att vila ögonen på.

Sällskap av tjockiskatten är dock inte fel! Dock väldigt irriterande att han alltid ska köra ner klorna i allt så att det blir hål i stolsdynor och lakan!

Trampning och klorna rakt ner i madrassen innan Tjockisen kan lägga sig ner.

Istället för träning blev det en påse popcorn, det är helt OK när man är krasslig!
Nu nästa romantiska film på TV3, skulle kunna tro att de vet att jag blivit av med några kanaler och är hemma och sjuk!

This entry was posted in Fritid and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *