Julen är slut

Så kom julen, precis som varje år 🙂

Tog sovmorgon på julafton, det är fördelen med en son som inte längtar efter julafton som andra barn! Gick upp strax efter 9, maken fixade risgrynsgröt och griljerade skinkan. Fantastiskt god som vanligt!

Liten men ack så god julskinka!

Liten men ack så god julskinka!

Strax efter 10 väckte vi sonen och satte oss och åt julaftonsfrukost. Inget morgonpaket då det inte blir så många paket, vi var överens om att han får öppna paketen efter frukosten. Sonen håller på att tömma sitt rum på en massa saker, de tar bara plats och han vill ha ett mindre rum, svårt med många paket när man inte vill ha saker!

Gott att sitta tillsammans och äta i lugn och ro, plockade undan innan vi gick ner i källaren och jag fick leka tomte. Sonen blev nöjd med de klappar han fick, han fick sin dator som är dator och surfplatta i ett, samt lite annat smått.

Maken fick en t-shirt som jag tänkte han alltid skulle ha på sig, tror inte han kommer ha det 🙂

Fint tryck på ryggen på maken t-shirt. Tomten vet allt!

Fint tryck på ryggen på maken t-shirt. Tomten vet allt!

Åkte ut till kyrkogården och tände ljus på gravarna, saknar våra nära och kära extra mycket såna här speciella dagar!

Det är så fint på kyrkogården!

Det är så fint på kyrkogården!

Åkte förbi mor min med lite sillar innan det var dags att åka hem och lasta in sonen och hans dator för julmiddag hos far. Vi brukar alltid vara hur mycket folk som helst men i år var vi bara sex, jag, maken, sonen, storasyster, systerdotter och självklart underbara pappa.

Juldagen blev hyfsat lugn, åkte och handlade och förberedde kött och kyckling till annandagsmiddagen. Den brukar vi alltid ha hos morsan, men nu har hon flyttat till en etta så i år blir det hemma hos oss.

Brorsan, svägerskan, syrran, systerdotter, morsan och vi 3. Gick upp klockan 8 för att hinna med allt, skulle fixa Ahlgrens Bilar Pannacotta till efterrätt, såååå gott! Städa lite och fixa innan gästerna kom vid 2, kom ut ur duschen typ prick 14.00!

Ahlgrens Bilar Pannacotta kan jag rekommendera, ta mindre glas och inte så mycket i varje glas, mäktigt men faktiskt inte så sötsliskigt som man kan tro!

Ahlgrens Bilar Pannacotta, tar en stund att fixa, men gott och fint!

Ahlgrens Bilar Pannacotta, tar en stund att fixa, men gott och fint!

Fick fina rosor av brorsan med fru också, vilka färger!

Så vackra rosor

Så vackra rosor

Så lägger vi julen och allt julfirande åt sidan, vi överlevde det här året också och det är ett år kvar till nästa jul!

 

 

This entry was posted in Familjen, Fritid and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *