Känns bra – riktigt bra

Just nu känns allt riktigt bra, alltså bara att vänta på ett bakslag. Är övertygad om att om något händer så är det på jobbet, men inte lönt att lägga energi på innan det händer. Jobbar på med diverse småprojekt, jag gillar verkligen mitt jobb men ibland känner jag mig så oteknisk eftersom grabbarna jag jobbar med är tekniska ut i fingerspetsarna!

Många resor har det blivit redan i år, var i Malmö 2 dagar sista veckan i januari, körde löpband och hantlar på kvällen på hotellgymmet! Veckan efter blev det Göteborg två dagar med mina 6 produktgrabbar (trivs med att vara ensam tjej på avdelningen)! Istället för träning på kvällen blev det god mat, gott vin och en massa kackel med grabbarna. Två innehållsrika dagar och kvällen var verkligen pricken över i:et! Nästa vecka en dag i Göteborg och veckan efter det 2 dagar i Malmö, sen hoppas jag slippa tjänsteresor ett tag.

Träningen funkar, fick ihop 17 pass i januari. Februari går lite trögare, grabben har mycke läxor och det är svårt att få tiden att räcka eftersom jag har resdagar också. Men jag har ökat vikterna på nästan alla maskiner, minskat löpbandet för att hinna med en kvart i massagestolen efter träningen.

idag var en fantastisk dag, solen sken och det var bara 0an ute! Gubben meckar kopplingsvajer så jag drog ner till Tyresta By. Blev en dryg timmes promenad, först över stock och sten i Urskogen och sen med lite mer fart i Barnvagnsslingan. Närmare 7 km och det var perfekt, kroppen gillade det trots att jag glömt både mössa och vantar!

Ett par fina bilder från idag.

Underbar timme i Tyresta By

Underbar timme i Tyresta By

image

This entry was posted in Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *