Klockan är 8

Här sitter jag vid köksbordet och försöker jobba, borde äta frukost men tårarna bara rinner.

5 dagen nu som jag inte får iväg sonen till skolan, han är stressad och mår dåligt. Vägrar följa med till läkare, vägrar träffa typ BUP. Plockade från honom iPad och telefon imorse, ingen skola ingen YouTube (att han inte får spela dator vet han redan), så nu vägrar han äta också.

Känns skit när mitt hjärta är så trasigt, men det är inte mycket mer jag kan göra, han vägrar ta tabletter som kanske skulle kunna hjälpa mot magen, vägrar träffa läkare… Bara att vänta ut och hoppas att det går över eller att han vill ta emot hjälp.

Ska försöka skriva om honom till en annan vårdcentral, tyvärr tror jag inte att det kommer hjälpa, tror att han gick med på det för att han vet att de har fullt och därför är det inte möjligt. Men då blir det varken mobil eller surfplatta idag.

Tyvärr måste jag in till jobbet och jobba idag, det kanske är bra, men det känns inte bra att lämna honom själv hemma. Fan vad jobbigt det här är!

Men jag tränade igår i alla fall, en timme cirkel. Sista varvet med 30 sekunder gick jag upp i vikter på samtliga övningar, och jag orkade! Fortsätter kämpa, även om jag går sönder lite varje dag grabben mår skit så ska jag fortsätta med min träning, annars mår jag nog ännu sämre!

Å jippi, det är fredag, noll fredagsmood :'(

This entry was posted in Familjen, Träning, mat och hälsa and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *