Köket är här och vågen är dum

Jaha då har jag överbelastat axeln så den är tokirriterad! Började i tisdags, ont som tusan och var så glad att jag hade tid hos sjukgymnasten dagen efter. Kunde verkligen inte komma på vad jag gjort för att få så ont igen. Hon klämde och sen fick jag en magisk övning att göra som gav mig viss rörlighet tillbaka men framförallt ingen smärta! Får träna och ska göra mina övningar, sätta upp håret och klä på mig, annars ska jag tänka som att jag har ryggskott i axeln…

När jag kom hem efter att ha jobbat och varit hos frissan kom jag på… jag har lastat ut en väldig massa parkettgolv i lastbilen, helt klart en tung belastning i fel rörelse för en stackars axel. Att jag dessutom flyttade all laminat till 34 kvadrat häromkvällen var ju inte heller så snällt av mig! Så nu vet jag varför och det är det viktigaste.

Idag kom äntligen köket, kaos! Allt smått var opackat och låg löst och så mycket kartonger utöver det småttiga!

Många stora lådor går det åt för att bygga ihop ett nytt kök…

Tycker väl att de kunde packat allt smått i en IKEA-kasse!

Fick täcka över nya fina golvet med mjölkpapp, alltså vilken bra grej! Aldrig mer vanligt täckpapper! Nu ska allt kollas och sorteras och märkas så vi vet vad som saknas och vad som hör ihop. Men självklart tog jag en bild innan! Så här snyggt blir vårt nya köksgolv.

Så nöjd med vaket av nytt köksgolv! De aprikosa väggarna ska få ny tapet också så småningom!

Golvet i köksdelen är typ bortsågat, nu måste vi börja tömma köket så att vi får in golv i resten innan köket ska in.

Mycket jobb återstår men det som är klart är klart! Ska bli så skönt när det är klart!

Inte tränat enligt plan och svullat på Thaibuffé tidigare i veckan så jag och vågen är inte överens, men måttbandet sköter sig och det är viktigare än siffrorna på vågen!

Så, kafferasten slut och tvättmaskinen klar. Dags att fånga dagen, tur det är inomhusjobb på schemat då regnet öser ner!

This entry was posted in Fritid and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *