Köket börjar ta form

Äntligen börjar det synas att köket ska bli ett kök! Ett standardkök är nog enkelt, men ska man ha 70 djup köksbänk så behöver gubben tänka och fnula och fixa en massa special! Nu är ena sidan klar, skåpen hänger uppe, snurran i hörnskåpet är på plats, glasshyllor och en miljard vita pluppar i vitrinskåpen. Belysning i alla lådor, handtag på skåp och lådor. Glasskivor på sidorna i alla lådor sitter där de ska!

Bland det bästa tror jag är att vi har två hörnskåp med snurror i, det sväljer nog en massa bra saker!

Nu börjar man se hur det ska bli, så nöjd!

Så skönt när man ser att det händer något, saker bakom syns ju inte på samma sätt. Det kommer ta en stund till innan köket blir användbart, men vi stressar långsamt! På vardagarna finns inte orken och energin så då blir det på helgerna som det får jobbas.

Lagt ner besticklådorna i lådorna, vi behöver helt klart fler, så nöjd, det blir så fint!

Lådorna har fått lådor, så nöjd!

Imorgon blir det att bygga lådor och få bänken under fönstret klart.

Funderar på kakel eller tapet bakom glasskiva ovanför den typ klara bänken, det är så svårt! Bänkskivan blir likadan som golvet, det kommer bli snyggt!

Beroende på hur långt vi kommer imorgon så kommer en uppdatering, förhoppningsvis kan vi även göra klart högskåpet utom vitvarorna. Vi vill ha bänkskivan på plats innan vi sätter i de!

Nu blir det “Huset vid sjön” med Sandra Bullock, den är underbar!

Tjingeling!

This entry was posted in Familjen, Fritid and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *