Long time no see

Oj oj oj nu var det längesen jag skrev något här, kanske dags att försöka uppdatera ibland i alla fall.

Mamma är begravd, lägenheten såld, bouppteckning klar, arvsskifte klart och sista deklarationen är inskickad så nu är det verkligen slut. Så glad för alla minnen vi har och att vi hann göra lite saker!

Det blev en urn-begravning i kapellet, mamma var inte med i Svenska Kyrkan så det kändes mest rätt.

Jag har slutat på Com Hem/Tele2, blev nästan 8 år totalt. Kommer att sakna många av mina kolleger, fast fler och fler försvinner mer eller mindre frivilligt så då kan jag också dra 😀 Dock tacksam för allt jag har lärt mig på dessa år, varje fas i livet ger lärdomar!

Corona kom och är kvar, har haft en fantastisk vår och sommar. Både mannen och sonen har jobbat/pluggat hemifrån och vi har faktiskt hunnit med att umgås också! Ingen av oss verkar ha haft skiten så jag hoppas att vi slipper, vi har alla blodgrupp A (Mats är negativ, vi andra positiva) och det verkar som att blodgrupp A blir mest sjuka. Gjorde blodgruppstest på mina grabbar, det var jättekul att få leka USKa och sticka i fingret 😀

Mats blodgruppstest, A negativ

Fick för mig att odla tomater, det blev en hel djungel men tyvärr är det massor av gröna tomater kvar, jag vill ha röda så jag hoppas de hinner mogna på sig innan frosten kommer!

Vi har inte isolerat oss trots Coronan, vi hann med en Vendelsö Rock Festival här hemma den 6:e juni. Inbjudna var de som vi skulle åkt till Sweden Rock med och det var en kanonkväll!

Självklart fick alla VIP-badges!
Klart det fanns en Rock Grill

Varit ute på krogen ett par gånger har vi också varit, det är ju bra restriktioner och vi håller avstånd förutom till våra nära och kära. Det är faktiskt otroligt att ingen av de som vi umgås nära med (kramas med) har haft Corona, däremot känner vi flera andra som varit mer eller mindre sjuka.

Nu är hösten här (äntligen september så att jag får säga det) och det är dags för vardagen, det kommer i nästa inlägg 🙂

Och när jag tittar tillbaka på den här sommaren när jag tycker att vi inte gjort något inser jag; jag har varit ute på krogen flera gånger, jag har lunchat med kolleger massor, Karlskoga och Gelleråsen har fått besök, jag var på Gotland en sväng med Helene, hälsat på min pappa oftare än vanligt, besökt Snösätra innan de började nedmonteringen, ett besök på Grådö utanför Hedemora hann vi med, en kräftskiva avklarad, träffat Lina och Milton oftare än vi hade hoppats på… Så Corona till trots: FAN VILKEN BRA SOMMAR DET HÄR HAR VARIT!

Tjingeling med lite vackra blommor som vi fått njuta av i somras

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *