Malmö

Så har jag jobbat heltid i snart en månad, det går alldeles lysande! Kollegan jag tipsade om från gamla jobbet kör också, så glad att vi jobbar tillsammans. Vi har boat in oss på kontoret i rummet där en x-anställd från ett tidigare jobb satt, det är alldeles perfekt!
Skrev ut en fin bild från nätet och förgyllde vår processkarta med (oklart vad alla killarna tycker, vi är ensamma tjejer på kontoret)!

Fin bebis, vad trodde ni?!

Fin bebis, vad trodde ni?!

Alla vi tre jobbar på olika avdelningar, men  vi har stort utbyte av varandra. Jag och P förväntas resa ner till Malmö minst en gång i månaden så vi började 1 juni med en resa ner på två dagar (det var hennes första dag och min första dag tillbaka på heltid). Köerna i Stockholm gjorde att jag missade flyget, igen! Blir tokig på att det inte går att beräkna restiden! P fick gå fram till Malmö Aviationdisken och boka om min biljett, så behövde jag  bara betala när jag kom fram. Hon fick flyga ner själv så kom jag en timme senare, fruktansvärt irriterande och det kostade 500:-!

Men Malmö är fint, långa dagar och väldigt mycket jobb, men jag känner varje gång att jag verkligen behöver vara nere och jobba med mina kolleger.

Hotellet ligger 2 minuter från kontoret så det är perfekt, och vilken utsikt!

Utsikten från hotellet

Utsikten från hotellet

P har bott i Malmö så hon har visat mig stranden, som ligger åt andra hållet från kontoret än hotellet. Vilken strand, det tänker man inte på när det är vinter och kallt! Man ser även till Köpenhamn!

Strandpromenad

Strandpromenad

Den här gången tog vi tåget ner, och jag hann med det! Vi skulle även vara nere i 3 dagar så vi hade en massa planer: solsken, picknick på stranden och en massa jobb på dagarna förståss. Men Malmö är Malmö, det blåste en hel del även om första kvällen var jätteskön! Det blev en promenad på en timme på stranden, efter vi svullat kyckling på hotellrummet. Stängda jackor men så vackert det är. Tången gjorde dock att stanken var fruktansvärd, var glada att det inte går att fånga på bild!

Strandpromenad

Strandpromenad


Snodde Ps bild, så vackert!

Snodde Ps bild, så vackert!

Sista kvällen blev det pizza och öl, blev bara promenad en kväll p.g.a. solen lös med sin frånvaro!

Onyttig men god kväll

Onyttig men god kväll

Sängen dagen efter när jag vaknade bevisar att jag utnyttjar den stora sängen till fullo (trots att rummet låg under hotellgymmet med löpband)!

Välanvänd säng...

Välanvänd säng…

Sen fick jag skratta åt stavningen av Kunskapskanalen också, det gjorde jag förra gången också 🙂

Kunskabskanalen eller Kunskapskanalen

Kunskabskanalen eller Kunskapskanalen

Ps dotter var lite rastlös på tåget hem,,, Men det gick bra trots allt!

Stretch stående på tåget

Stretch stående på tåget

 

This entry was posted in Fritid, Okategoriserade and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *