Många AfterWork

Så blev det sommar enligt kalendern, enligt värme och väder har vi typ mars *jättebitter* Men nu blir det ju en massa AfterWork, och det är ju trevligt! Förra veckan jobbade jag de dagar jag hade möten eller AfterWork inbokat, samma sak den här veckan, så skönt med några strödagar ledigt!

I torsdags var det AW med min gamla chef och coachen på Telia, så underbara killar! Tanken var att jag skulle ta bussen och vara på TacoBar klockan 16, öppnade jobbmailen i onsdags och insåg att jag inte kan gå så tidigt! Så bokade om till halv 5. Det var typ dåligt väder hela dagen men när jag skulle gå sken solen, så fantastiskt!

Något hade smällt på gatan bredvid jobbet så det var avspärrat och hur mycket poliser som helst, men jag knallade på mot bussen. Hittade bin i ett träd utanför jobbet, de plockade ner ett gäng förra veckan också. Undrar om bina söker sig till samma träd även om det kanske inte var samma bin.

Knallade vidare och ser hur bussen före den jag tänkt ta kör förbi busshållplatsen, jag var då långt ifrån. Istället för att gå dit och vänta på nästa i det fina vädret tog jag en promenad, det var ju trots allt inte så långt jag skulle. Fortsatte gå och utanför Norrtulls Sjukhus låg en liten Bambi och mumsande gräs i skuggan, börjar fundera på om jag verkligen är i stan!

Bambi inne i Stockholm!

Bambi inne i Stockholm!

När jag väl kom fram satte jag mig i solen och njöt av kall dryck i solen! Strawberry Daquri smällde och rann över så den fick jag hetsdricka 🙂

Goda och kalla drinkar

Goda och kalla drinkar

Gick in för att äta efter ett tag, då öppnade sig himlen så det blev ju alldeles perfekt! Insåg efteråt att Enchiladas på Taco Bar är en fruktansvärd kaloribomb, men oj så gott!

Hemma i god tid efter en toppenkväll!

Igår AW igen, med nuvarande kolleger. Massa god mat och dryck, blev hämtad av maken när han hämtade sin yngsta dotter inne i stan strax efter 8, så skönt att slippa åka kommunalt hem!

Gott att dricka innan maten på undanskymd restaurang

Gott att dricka innan maten på undanskymd restaurang

image

Sen började det regna när vi skulle in för att äta!

 

 

This entry was posted in Fritid and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *