Manikyr och pedikyr och ny motorcykel

Maken ska nog förbjudas semester på egen hand… Han hann inte ens vara ledig en vecka innan han provkört och köpt sig en ny motorcykel! Planen är att byta ut vespan, gatuhojjen och offroaden mot en, en lämnade han i inbyte, ett par dagar senare kommer en gammal polare och köper en av de andra hojarna så nu har han bara två och en ska säljas!
image

Så glad är han i sitt nya fordon, så kul tycker jag det är att han är ute och åker och är glad!

Idag efter ett hårt arbetspass gick jag till fingers and toes för en timmes “fingers and toes-behandling” typ manikyr och pedikyr samtidigt. Såååå skönt, man sitter i massagestol och en fixar med fötterna medan en annan fixar med fingernaglarna! Riktigt snyggt blev det, 600:- var det helt klart värt!
image

Och sen kan jag berätta att nu är det stenhård träning tisdagar och torsdagar med min syster, utöver det kör jag mina YouTube videor hemma i källaren. Känns jättebra att ha kommit igång, inte varje dag men nu har jag kört 3-5 pass/vecka!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *