Massage av en kudde = massagekudde

Min granne la upp video igår då hon fick massage av en massagekudde som hon var så nöjd med. Så imorse gick jag in på ElGigantens hemsida och beställde en till Collect Store.

Åkte tilll gymmet lite senare än planerat men hann med roddmaskinen och ett par styrkeövningar innan yogan! Yogan på lördagarna är sån underbar start på lördagar! Men imorse var jag uppe typ halv 7 och skulle åka till gymmet vid 10! Så innan den bra starten på lördagen hann jag tvätta, vattna blommorna och plocka lite!

Kul att yogapasset är olika varje vecka, inser hur mycket jag behöver den! Hur tusan kan man vara så stel?!?

Unnade mig 18 minuter i solariumet, så skönt att sova en stund i värmen!

Iväg till Länna och in på ElGiganten, ombyggt och jättefint, men var är collect store? Rör mig mot kassorna, råkar få syn på en nummerlappsmaskin! Jippi, fanns en knapp för Collect Store! 4 vanliga kassaärenden före mig, ingen prio att ha beställt hemma här inte! Kom en dam och ett par som tog lappar efter mig, när bägge deras nummer trycktes fram före mitt blev jag irriterad! Frågade vänligt (tror jag) om jag var på fel ställe… Han i kassan hade timer på de olika ärendena… Förklarade mindre trevligt att två kunder som kom efter mig blivit framtryckta!

Bruden i kassan bredvid, som tryckt fram paret som kom sist, tryckte bort deras nr och fram med mitt! Det var ju inte meningen men rättvist! Hon slog upp mitt namn och bad mig titta på en hylla en bit bort om mitt paket stod där?! Självklart gjorde det inte det, de hade ju bara haft tre timmar timmar på sig (ska ta 2 timmar och jag hade fått SMS)! Stackars brud, fick jobba och gå och hämta min beställning!

Ja, jag klickade rött på vägen ut, första gången jag gjort det i en butik. Butiken var fin men dåligt skyltat och dålig service!

Testade massagekudden nu ikväll, den masserade fantastiskt och med värme var det helt otroligt! Den kom åt ordentligt mellan skulderbladen och sen en vända i nacken och axlarna!

Så ja, jag rekommenderar den här massagekudden, otroligt bra för det priset!

Värmemassage

Varm och skön massage

This entry was posted in Okategoriserade, Träning, mat och hälsa and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *