Måste ta beslut

Ibland händer det saker som gör att man måste fundera och ta beslut. Ibland är man inte förberedd och då kommer paniken, paniken att inte ha kontroll, att inte veta vad som händer sen, paniken över att inte veta vad man vill.

Jag har ett vikariat och jag trivs så sjukt bra! Det har blivit förlängt två gånger och jag har hela tiden varit säker på att snart får jag en fast tjänst. Så säker på att det ska lösa sig på något sätt… Igår möte med chefen, planering 2014. Det lät jättespännande och blev mer spännande än jag hade räknat med: Det finns ingen fast tjänst när den mammalediga kommer tillbaka, budgeten är satt och jag får inte plats :'(

Egentligen ingen överraskning och det är långt till april, men jag var så säker på att det skulle lösa sig.

Nu kommer tankarna, om jag inte kan vara kvar där jag är och med det jag trivs med, vad ska jag då göra? Var ska jag göra det? Ska jag börja kolla nu eller vänta tills mitt vick tar slut?

Många tankar och funderingar, jag vet ju inte vad jag vill göra när jag blir stor!

Nu blir det kurs i Word, det är bra oavsett vad som händer i framtiden!

Jag vill ha ett jobb med mer frihet och gärna med möjlighet att jobba hemma vid behov, så var den biten klar, bara resten av funderingarna kvar 😀

Det finns en mening med allt, ska bli spännande att se vad det här för med sig.

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *